Geen producten (0)
Geen producten (0)
12 maanden garantie
Phottix Trafo Set - Video Rig Coll 241
1 2
 

Phottix Trafo Set - Video Rig

€ 799,00 € 399,00 (inclusief btw 0%)
Op voorraad - Levertijd Direct leverbaar
Omschrijving

IN PRIJS VERLAAGD. 

Kwaliteitsaanduiding:  Nieuw 

 

Nieuwe artikelen worden geleverd met 24 maanden garantie en de prijzen zoals aangegeven zijn inclusief 21% BTW.
Bestellingen die voor 17.00 uur worden geplaatst worden, indien mogelijk, dezelfde dag nog verzonden.

Phottix Trafo Set - Video Rig

De Phottix Trafo Set is een hoogwaardige en zeer complete videorig voor videografen die filmen met een dSLR of systeemcamera, zoals de Sony A7 serie, Panasonic GH serie of Canon Canon 5D Mark III/IV. Deze Video Rig is ideaal voor de videograaf die stabiele en vloeiende opnamen wil maken, waarbij de camera comfortabel op de schouder rust.

De videorig is uitgerust met een kooi met een quick release systeem. Hierdoor kun je heel snel en eenvoudig de camera, inclusief kooi en handgreep, van de rig verwijderen. De kooi biedt gemakkelijke toegang tot de batterij en de geheugenkaart, zodat je deze snel kunt vervangen. De videorig is daarnaast compleet uitgerust met diverse onderdelen die eenvoudig, al naar gelang de omstandigheden, kunnen worden bevestigd. De rig heeft een Follow Focus systeem voor soepel en precies scherpstellen tijdens het filmen. Een schoudersteun met countergewicht zorgt ervoor dat de rig comfortabel op je schouder steunt, de handgrepen zorgen voor een stevige en comformtabele grip. De camera wordt geplaatst op 15mm rails die 6cm van elkaar staan.

De videorig heeft een volledig instelbare matte box die ongewenste lichtinval voorkomt en de mogelijkheid biedt om diverse filters te gebruiken. Een focus puller en diverse tandwielen zorgen voor een zeer soepele en nauwkeurige follow focus, waarmee je perfect handmatig scherp kan stellen tijdens het filmen. De videorig heeft een schoudersteun met een prettige vorm en schuim zodat je deze langdurig comfortabel kunt dragen. Twee handgrepen zorgen ervoor dat je de videorig perfect uitgebalanceerd kunt dragen.