Menu
0

Privacybeleid en cookie verklaring

Privacybeleid CameraOccasion.com
Deze pagina is voor het laatst aangepast op [12-01-2021].

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van CameraOccasion.com. U dient zich ervan bewust te zijn dat CameraOccasion.com niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

CameraOccasion.com respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van CameraOccasion.com of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van CameraOccasion.com of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van CameraOccasion.com of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Standaard

Deze cookies worden standaard ingeladen en zijn in lijn met de GDPR. De data is geanonimiseerd en niet terug te traceren naar een persoon.

Google Analytics: _ga, _gid, _gat
Met Google analytics verzamelen we anonieme data over het gebruik van de website. Hiermee krijgen we meer inzicht in hoe bezoekers CameraOccasion.com gebruiken, zoals informatie over de meest bezochte pagina's en het vastleggen van foutmeldingen.

  • Gegevens worden geanonimiseerd
  • Gegevens zijn niet beschikbaar voor advertentiefuncties
  • Deze data wordt niet aan derden verkocht. 

Google Optimize: _gaexp

Met Google Optimize kunnen we verschillende variaties van onze website tonen om zo continue onze website te kunnen verbeteren. We gebruiken Google Optimize niet voor het personaliseren van de gebruikerservaring.
Dit cookie komt van Google en wordt na elke test weer verwijderd. Deze duren meestal enkele weken. Bekijk deze pagina van Google en deze pagina voor hun privacy policy voor meer informatie over alle cookies van google. Google deelt geen gegevens met derden.

DMWS: dmws-popup-display

We gebruiken een pop-up om acties te promoten, aankondigingen te doen en om kortingen weg te geven. De cookie wordt lokaal ingesteld bij het sluiten van de popup en blijft dan 30 dagen staan. Dankzij deze cookie wordt voorkomen dat de bezoeker meervoudig de pop-up te zien krijgt. Deze cookie wordt verder niet gebruikt en verzamelt geen gegevens.

WebWinkelKeur
Deze cookies worden ingeladen door de widget van WebWinkelKeur. Deze widget laat onze klantreviews zien op de website, met ons doel echte gebruikerservaringen te delen met bezoekers. De widget laadt de website van WebWinkelKeur in via een iframe. Voor meet informatie, zie de privacy policy van WebWinkelKeur.

Cookies bij toestemming

Deze cookies worden ingeladen zodra er toestemming wordt gegeven in de cookiebalk. Deze toestemming kunt u altijd weer intrekken door naar deze pagina terug te keren. 

Hotjar: _hjl, _hjIncludedInSample, _hjTLDTest, _hjptid, _hjAbsoluteSessionInProgress, _hjIncludedInPageviewSample
Wij gebruiken Hotjar om beter inzicht te krijgen in hoe onze website gebruikt wordt. (waar klikt men op, hoe lang worden pagina's bezocht, waar treed verwarring op, etc.) Met deze inzichten kunnen we continue de website verbeteren aan de hand van gebruikersdata. Hotjar gebruikt cookies en andere technologie om gebruikersgedrag en apparaatgegevens vast te leggen. De cookies worden maximaal 1 jaar bewaard. Deze data wordt enkel gebruikt voor het verbeteren van de website en wordt niet verkocht aan derden. Als u wel onze cookies wilt accepteren, maar tracking door hotjar op onze site en andere sites wilt voorkomen, kunt u deze stappen op de website van Hotjar volgen. Voor meer informatie kunt u ook de privacy policy van Hotjar lezen.

Tawk.to: _tawkuuid, TawkConnectionTime, TawkCookie, Tawk_<id>
Tawk wordt ingeladen om de website te voorzien van een chat waardoor wij met de bezoeker in contact kunnen staan. De cookie onthoud voorgaande bezoeken zodat we chatconversaties aan elkaar kunnen linken en zo nog betere dienstverlening kunnen bieden. Voor meer informatie refereren wij naar de privacy policy van Tawk.to.

Youtube
Wanneer er een YouTube video op de pagina staat, worden vanuit dit iframe de cookies van YouTube ingeladen. Youtube valt onder Google. Voor meer informatie over deze cookies, raadpleeg de privacy policy van Google.

Facebook pixel: _fbp, _fbc
De Facebook pixel zorgt ervoor dat u op Facebook relevante advertenties te zien krijgt. Deze gegevens worden aan uw account gekoppeld indien u deze heeft en worden bewaard tot uw account wordt verwijderd. De cookies zelf blijven 3 maanden geldig.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Hieronder valt o.a. het WebwinkelKeur beoordelingen systeem. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser. 

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machine leesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kan [Voorbeeld] in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

CameraOccasion.com
Geldersestraat 68, 4191 BD, Geldermalsen, tel.0345571794, mail [email protected]

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden. Persoonlijke data/cookies kunnen worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Manage cookies

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Tweede paasdag is onze winkel gesloten.

Natuurlijk is de webshop gewoon open!

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €100,00 en verzending binnen Nederland is gratis

Taal & Valuta